Kepimo formelė

Kepimo formelė
Kepimo formelė Kepimo formelė Kepimo formelė Kepimo formelė Kepimo formelė
Gamintojas: Ibert
Prekės kodas: KF-1
Prieinamumas:Sandėlyje
Kaina: 5.00

Galimi pasirinkimai


* Forma:

IBERT kepimo formelės
Skaniems sausainiams, krekeriams, traškučiams...

Naudojimosi instrukcija:
Prieš pirmą naudojimą išplaukite formelę gerai karštu vandeniu su plovikliu ir įsuktite rankenėlę.
1.Sausa formelė panardinama į 160°karščio aliejų, bet ne į verdantį aliejų ar riebalus (nenaudoti sviesto ar margarino)
2.Įkatinta formelė ištraukiama iš riebalų arba aliejaus, trumpam leidžiame nuvarvėti ir galiausiai panardinama į paruoštą tešlą.
Tešla prikimba prie kepimo formelės, atkreipkite dėmesį, kad tešla neužpiltų visos formelės, o tik maksimaliai būtų panardinta iki formelės krašto! 
3. Dabar vėl panardinkite formelę į karštus riebalus arba taukus, lengvai pakelkite, kol susidaręs kepinys nukris nuo formos ir pakepame kol paruduos.
Formą panardinkite vėl į riebalus arba aliejų ir įkaitinkite, kepimo eigą pakartokite su mėgstamu motyvu.
Dėl storos aliuminio formos sienelės įkaitimas ilgai išlieka ir taip gali būti vėl panaudojama.
Formos tinkamos naudoti maisto ruošimui! Jeigu norite ilgai turėti firmos IBERT kepimo formeles, išvalykite jas po naudjimo šepetėliu. Neplaukite indaplovėje!

Receptas:
Išeiga 40-50 klasikiniams saldiems sausainiams,
200g kvietinių, ruginių arba kukurūzų miltų, 3kiaušiniai, 1 šaukštelis druskos, apie 500ml vandens su pienu arba rūgščia grietine
Paruoštus sausainius pateikite pasirinktinai su džemu, plakta grietinėle, kremu, ledais, varške, cukraus pudra ir t.t.

Išeiga 40-50 pikantiškiems krekeriams arba traškučiams,
200g kvietinių miltų, 3 kiaušiniai, apie 500 ml stipraus sultinio
Prieskoniai: paprika, druska, pipirai, džiovintos prieskoninės žolelės ir t.t.
Paruoštus krekerius pateikite su sūriu, padažu.
Prie sriubos tai taip pat puikus patiekalas.
Tai tinka ypač prie alaus ar vyno!

Paruošimas:
Visi produktai sumaišomi, tešla neprisitrauks riebalų, jeigu įpilsite VŠ degtinės, konjako arba brendžio.
Tešlą palikite keletai minučių ant stalo.


ASTA prie 2016/11/23
3 įvertinimai
Ką tik užsisakiau ir išbandižau, puikiai pavyko! Nedėkite tik cukraus į tešlą ir gerai įkaitinkite formelę, vos sšji tarukti iš riebalų.
Laurynas prie 2016/11/13
3 įvertinimai
Didesnio sh gyvenime nebuvau nusipirkęs. Lengvai nukrenta kepinys nuo formeles, kurgi ne.
Aušra prie 2015/06/15
3 įvertinimai
Labai aciu uz greita formeliu atsiuntima.Puikiai pavyko iskepti is pirmo karto :)

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:


Jūsų apžvalga: Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas           Geras

Įveskite kodą apačioje:



Kepimo formelių - receptas (LT)120.14KB Parsisiųsti
Kepimo formelių - receptas (DE)120.75KB Parsisiųsti
Kepimo formelių - receptas (RU)179.98KB Parsisiųsti
Kepimo formelių - receptas (EE)94.01KB Parsisiųsti
Kepimo formelių - instrukcija (LT)140.06KB Parsisiųsti
 
Sistema OpenCart
Pjaustyklės © 2018